Welkom Ontwerp Aanleg Onderhoud Referenties Modeltuin Webwinkel Contact Aanleg
Totaalprojecten - Bedrijven
Wanneer de plannen zijn goedgekeurd, kunnen we starten met de tuinaanleg. er wordt een bodemstaal geanalyseerd indien nodig en de startdatum wordt afgesproken. Passen en niveaus worden uitgezet, verhardingen worden geplaatst, de aanplantingen gebeuren en de grasmatten worden gelegd. U kan bij ons ook terecht voor grondwerken, het aanleggen van waterpartijen en (zwem)vijvers, het aanleggen van terrassen en opritten, kortom het totaalpakket voor de tuin . Wij werken steeds met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en planten van topkwaliteit, en dit zowel voor particulieren, als voor firma’s en openbare diensten.
Stanley Black & Decker te Tessenderlo in opdracht van Goodman NV Op het industrieterrein Ravenshout in Tessenderlo verzorgden wij de totale groenaanleg van dit mooie project. Met een totale oppervlakte van 150.000 m² is dit een van de grootste logistieke centra die de laatste jaren in België werd gebouwd. Infra Groen stond in voor het ontwerp, de aanleg van alle aanplantingen, grasmatten, bloemenweide en schanskorven. Tevens nemen wij het omnium groenonderhoud van deze site voor onze rekening.
Residentie Den Brandt te Schoten in opdracht van Bouwwerken Vermeiren Voor de aanleg van deze woonwijk werd alles uit de kast gehaald. Infra Groen deed alle verhardingen in kleiklinkers, zowel terrassen als parkings, grasdals en rode shiste. De niveauverschillen werden opgevangen met stapelblokken, wat tevens een mooie wandelgang geeft. Alle aanplantingen werden gedaan volgens ons ontwerp, daktuinen en plantenbakken werden aangelegd, de tuinverlichting werd geplaatst. Grasmatten maken het geheel af.
Totaalprojecten - Particulieren
Tuin te Zandvliet
Tuin te Putte Kapellen
Tuin te Brasschaat
Waterpartijen
U kan ook bij ons terecht voor het aanleggen van waterpartijen, of het nu gaat over een siervijver, een zwemvijver of een kleine waterpartij. Water brengt rust en evenwicht in de tuin. Nieuw in ons gamma zijn kant-en-klare vijvers in aluminium of CorTenstaal, een prachtige en betaalbare oplossing met instant resultaat! Ideaal voor stadstuinen!
Verhardingen 
Voor verhardingen werken wij het liefst met kleiklinkers. Dit is een duurzaam en kleurvast materiaal dat teven waterdoorlatend is. Het wordt mooier met de jaren en zal een blijvende meerwaarde aan uw woning geven. Kleiklinkers zijn heel mooi in combinatie met grote tegels, maar ook met hout. Het brengt de nodige warmte en geeft cachet aan uw tuin. 
Om privacyredenen van onze klanten geven wij geen details vrij
© Infra Groen 2014  copyright - All rights reserved - Inge Van Wesenbeeck